NieuwsJullie zijn geweldig geweest, BEDANKT!

De tweede editie van Brussels Urban Sessions is succesvol afgesloten! Hartelijk dank aan jullie allemaal: atleten, publiek, partners, vrijwilligers... Voor jullie aanwezigheid en deelname, zonder jullie zou niets mogelijk zijn. Tot ziens in 2024!

WEERSINFORMATIE

Vanwege de weersvoorspellingen en een beslissing van de autoriteiten kunnen de wedstrijden en andere activiteiten vanmiddag niet doorgaan. Onze excuses voor het ongemak. We kijken er naar uit om jullie volgend jaar weer te zien!

WEDSTRIJDEN OP ONZE SOCIALE NETWERKEN

Volg ons op social media en maak kans op tal van prijzen. Hoodies, caps, tickets voor Parc Asterix, skateboards, hotelovernachtingen,Â… Er zijn zoveel leuke prijzen te winnen!

Sportactiviteiten Adeps bruxellois

Kom kennismaken met onze informatiestand over de sportieve activiteiten van de Brusselse Adeps-centra,
In samenwerking met de Wielerbond Wallonië-Brussel bieden we een "racefiets"-uitdaging aan (vanaf 1m50),
Het doel is de beste tijd neer te zetten over een bepaalde afstand, met kans op een cursus ...

De beste BMX-ers ter wereld bevestigd

22.06.2023

Tijdens de UCI BMX Freestyle World Cup zullen 's werelds beste atleten - waaronder de winnaars van 2022, de Amerikaanse wereldkampioene Hannah Roberts en de Franse Europese kampioen Anthony Jeanjean - aan de start staan. Olympische kampioenen Charlotte Worthington & Logan Martin, de Japanse wereldka...

Een te gekke DJ-set

Kid Noize, peter van het evenement, draait een te gekke DJ-set tijdens de openingsavond op vrijdag 7 juli. Kom kijken naar de BMX Freestyle wedstrijden en dans daarna mee op de beats van deze beroemde DJ. Ken jij een betere manier om het weekend goed in te zetten?

Over Brussels Urban Sessions

Van 6 tot 9 juli 2023 vindt in Brussel Urban Sessions plaats, een gratis festival dat de Belgische hoofdstad omtovert tot het middelpunt van de meest gedurfde actiesporten en urban lifestyle ter wereld.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte

Instragram   Facebook   Tiktok