Vierdaagse Urban Festival

Een nieuw, gratis festival tovert de Belgische hoofdstad om tot het middelpunt van 's werelds meest gedurfde actiesporten en urban lifestyle. Vier dagen lang laten de beste mannelijke & vrouwelijke BMX Freestyle atleten hun coolste tricks zien op de ramps en strijden ze voor de overwinning van UCI BMX Freestyle World Cup. Dit jaar overigens kwalificatiewedstrijd voor de Olympische Spelen van Parijs 2024. Om helemaal in de festivalsfeer te komen, is er ook street art, muziek en allerlei leuke activiteiten voor jong en oud.

Volg ons op social media voor de laatste updates.


Instragram   Facebook   Tiktok

NieuwsJullie zijn geweldig geweest, BEDANKT!

De tweede editie van Brussels Urban Sessions is succesvol afgesloten! Hartelijk dank aan jullie allemaal: atleten, publiek, partners, vrijwilligers... Voor jullie aanwezigheid en deelname, zonder jullie zou niets mogelijk zijn. Tot ziens in 2024!

WEERSINFORMATIE

Vanwege de weersvoorspellingen en een beslissing van de autoriteiten kunnen de wedstrijden en andere activiteiten vanmiddag niet doorgaan. Onze excuses voor het ongemak. We kijken er naar uit om jullie volgend jaar weer te zien!

WEDSTRIJDEN OP ONZE SOCIALE NETWERKEN

Volg ons op social media en maak kans op tal van prijzen. Hoodies, caps, tickets voor Parc Asterix, skateboards, hotelovernachtingen,… Er zijn zoveel leuke prijzen te winnen!

Onze partners Binnenkort volgen er nog veel meer...

Wil je meer weten en deel uitmaken van dit ongelooflijke evenement?
Contacteer ons, we helpen je graag verder.

Over Brussels Urban Sessions

Van 6 tot 9 juli 2023 vindt in Brussel Urban Sessions plaats, een gratis festival dat de Belgische hoofdstad omtovert tot het middelpunt van de meest gedurfde actiesporten en urban lifestyle ter wereld.

Volg ons op social media en blijf op de hoogte

Instragram   Facebook   Tiktok