Vierdaagse Urban Festival

Opnieuw tovert Brussels Urban Sessions de Belgische hoofdstad om tot het middelpunt van 's werelds meest gedurfde actiesporten en urban lifestyle. Vier dagen lang laten de beste mannelijke & vrouwelijke BMX Freestyle atleten hun coolste tricks zien op de speciaal voor de gelegenheid gebouwde ramps. En dit jaar zijn we de laatste grote BMX Freestyle wedstrijd voor de Olympische Spelen van Parijs 2024. Om helemaal in de festivalsfeer te komen, is er ook street art, muziek en allerlei leuke randanimatie voor jong en oud.

Volg ons op social media voor de laatste updates!


Instragram   Facebook   Tiktok

NieuwsRegistratie atleten

De registratie voor BMX Freestyle Park is open. Het inschrijfformulier en competitiegids zijn nu beschikbaar via de link 'atletenregistratie'.

Focus op randanimatie

Ontdek urban sports! In de PARTENAMUT SPORTVILLAGE genieten jong en oud van verschillende activiteiten en disciplines zoals parkour, breaking, skateboarden, klimmen, enz.

Op weg naar Parijs 2024

4 dagen lang laten s' werelds beste BMX Freestyle atleten hun meest ongelooflijke tricks zien in een speciaal voor deze gelegenheid gebouwd BMX-park. Kom naar Brussel voor de laatste grote internationale wedstrijd voor de Olympische Spelen van Parijs 2024.

Onze partners Binnenkort volgen er nog veel meer...

Wil je meer weten over of deel uitmaken van dit ongelooflijke evenement?
Contacteer ons, we helpen je graag verder!