Claim uw gratis e-tickets

Registreer hier om uw gratis e-tickets voor Urban Sessions te bemachtigen.

999

Cashless evenement

Urban Sessions is een cashloos evenement. Hierdoor garanderen we snellere betalingen, kortere wachtrijen bij onze eet- en drankkramen en een veiligere omgeving.

999

KRIJG JE GRATIS TICKETS

Geef samen met ons de aftrap voor de zomervakantie. Dit gratis vierdaagse festival in het hart van Brussel biedt topsportentertainment en activiteiten voor bezoekers van alle leeftijden. Het is de eerste happening van zijn soort in Belgiƫ en belooft een van de grootste evenementen van het jaar te worden op de Brusselse evenementenkalender. Naast de UCI World Cup BMX Freestyle voor mannen en vrouwen, zal Urban Sessions Brussels ook andere actiesporten zoals parkour, breakdance en skate in de kijker zetten. Maar ook street art, muziek, street food en andere leuke activiteiten krijgen een plaats. Urban Sessions Brussels zal het zomerseizoen op de best mogelijke manier aftrappen.

Adress

Josaphatpark

Practical

4 dagen
09h00 - 21h00

Claim uw gratis e-tickets

Het evenement is volledig gratis. Je hebt echter wel een ticket nodig om toegang te krijgen tot het evenement. Vul je gegevens hieronder in om je gratis e-ticket voor het evenement te ontvangen

Hoeveel personen neem je mee:

Je kan maximaal 6 personen meenemen

Voeg een persoon toe
Top