Practical

Tickets zijn gratis, maar je moet een QR-code tonen om toegang te krijgen tot het evenement. Tickets zijn enkel geldig op de datum die vermeld staat op het ticket.

Het evenement start om 09:00 uur en eindigt om 21:00 uur. Indien je nog een stapje in de wereld wilt zetten, kan je hier enkele Brusselse hotspots terugvinden.

Urban Sessions is een cashless evenement. Gelieve Payconiq te gebruiken voor snellere en veiligere betalingen en kortere wachtrijen aan onze eetkraampjes.

Bestel je drankjes voor het evenement op voorhand door:

1. De QR-code te scannen tijdens het event
2. Plaats je bestelling
3. Betaal met payconiq | bankcontact | visa/mastercard
4. Je ontvangt een QR-code
5. Ga naar het evenement en naar de bar
6. Toon je QR-code
7. Je ontvangt je drankje

Code verloren? Check je e-mail!

Eten kan besteld worden bij de verschillende eetkraampjes. Betaling is mogelijk met Payconiq, Bancontact, of kredietkaart.

1. Schuif aan bij je favoriete eetkraam
2. Kies je gerecht
3. Betaal aan de toog
4. Geniet van je maaltijd

Ons evenement draait om plezier en nieuwe ervaringen. Wij verwachten van onze bezoekers dat zij deze mentaliteit delen, dat ze elkaar respecteren en dat ze de atleten steunen. Geweld of discriminatie wordt niet getolereerd en zal juridisch worden vervolgd.
Incidenten worden serieus genomen en kunnen gemeld worden bij de EHBO-post of bij het personeel van Urban Sessions.

Je kunt Urban Sessions bereiken via:

Openbaar vervoer

Bus
Neem bus 66 tot aan de halte Louis Bertrand

Tram
Neem tram 7 tot aan de halte Louis Bertrand

Met de fiets
Parkeer je fiets aan de andere kant van het park op het terrein van Crossing Schaarbeek. Adres: Algemeen Stemrechtlaan, 1030 Brussel

Met de auto
Parkeer uw auto aan het winkelcentrum Docks Bruxsel
Adres: Lambermontlaan 1, 1000 Brussels

De meest nabijgelegen campings zijn:

Camping Brussel: Warandeberg 52, 1970 Wezembeek-Oppem, Belgiƫ
Camping Grimbergen: Veldkantstraat 64, 1850 Grimbergen

We doen er alles aan om ons festival zo toegankelijk mogelijk te maken voor iedereen, zodat we iedereen een comfortabele en onvergetelijke ervaring kunnen bieden op Urban Sessions.

Op en rond het festivalterrein is beveiliging voorzien. Er is ook een EHBO-post, die aangegeven is op de plattegrond van het evenement. Gelieve in geval van nood de aanwijzingen van het personeel op te volgen.

We hebben een lijst opgesteld met zaken die verboden zijn op het festivalterrein. Drugs zijn te allen tijde verboden. Wie betrapt wordt met drugs zal onmiddellijk van het festivalterrein verwijderd worden. Medicijnen op doktersvoorschrift zijn wel toegelaten (mensen die medicatie moeten nemen, wordt aangeraden een doktersattest mee te brengen). Het is eveneens niet toegelaten eigen alcoholische dranken mee te nemen op het festivalterrein. Alcohol is verboden voor mensen jonger dan 16 jaar. Sterke drank is verboden voor mensen jonger dan 18 jaar. Daarnaast zijn de volgende items niet toegestaan op Urban Sessions: professionele foto-, video- en audio-opnameapparatuur, statieven, selfiesticks, drones, eten of drinken (alcoholisch en niet-alcoholisch), glas, plastic flessen, blikjes, drankverpakkingen, camelbags, vuurwerk, explosieven, fakkels en andere brandbare producten, wapens, messen en andere scherpe voorwerpen, draagbare banken of stoelen, opblaasbare voorwerpen (zwembaden, ballen, stoelen en sofa's...), niet-drinkbare gels en vloeistoffen zoals deodorant.

De gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers is onze grootste prioriteit. Ons evenement voldoet dan ook aan de heersende COVID-19 voorschriften.

Bent u journalist en wilt u het evenement bijwonen, dan kunt u uw accreditatie verkrijgen door contact op te nemen met ons persbureau: LVTPR via urbansessions@lvtpr.com

Urban Sessions is een organisatie van de vzw Urban Generations.

Sponsors - standhouders - partnerships: partners@urbansessions.be
Initiaties, scholen en verenigingen: gratis initiaties voor jong en oud: initiations@urbansessions.be
Vrijwilligers: volunteers@urbansessions.be
Media en pers: communication@urbansessions.be

999
999
Top